Αράχωβας Κατασκευαστική

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1998 με έδρα το Αγρίνιο από τον Δημήτριο Αράχωβα, ενώ από το 2009 σκυτάλη πέρασε στα των Νικολάου και Αποστόλη από τους οποίους και διευθύνεται έως και σήμερα .

Η Δ. Αράχωβας & Υιοί Ο.Ε είναι μια τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην εκτέλεση ενός ευρύτατου φάσματος Ιδιωτικών αλλά και Δημοσίων έργων όπως έργα οδοποιίας, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, κτίρια καθώς και σε παράλληλες δραστηριότητες όπως το real estate, τα φ/β συστήματα κτλ.

Η πολυετής παρουσία της στον χώρο των κατασκευών, το άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό της και ο εξοπλισμός που διαθέτει καθώς και η εμπειρία που απέκτησε μέσα από την εκτέλεση σημαντικών έργων υποδομής του δημοσίου τομέα, αποτελούν αδιαμφισβήτητα εφαλτήριο για την επέκταση της εταιρείας στην εγχώρια αγορά, θέτοντας παράλληλα ακόμη υψηλότερους στόχους .

Το Σεπτέμβριο του 2016 η εταιρεία μας έγινε ένα από τα πρώτα Ελληνικά μέλη του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Σκυροδέτησης Οδοστρωμάτων EU PAVE – European Concrete Paving Association, έδρα του οποίου είναι οι Βρυξέλλες, θέτοντας παράλληλα ακόμη υψηλότερους στόχους .

Βρισκόμαστε στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας

Δ. Αράχωβας και Υιοί Ο.Ε.
Πλ.Δημοκρατίας 6
Αγρίνιο, ΤΚ 30100
Phone: 26410.21656
Mobile: 694.429.4389
Web: araxovas-construction.com

Araxovas Construction

400px SILO KALYVIA
IMG_1393
MAKYNEIA TOUNEL 3 1000PX
Hotel and Resort Betelguese at Mytikas (4)
ΔΙΔΥΜΗ ΣΗΡΑΓΓΑ ΚΑΛΥΔΩΝΑΣ (ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ) (4)