Λίγα λόγια για εμάς

Η κατασκευαστική εταιρία ξεκινά τη σταδιοδρομία της τη δεκαετία του 1960 στο Αγρίνιο. Ιδρυτής και συνεχιστής  της εταιρίας μέχρι το 2009 είναι ο Δημήτριος Αράχωβας.

Το 2009 η σκυτάλη πέρασε στα χέρια των Νικολάου και Αποστόλη όπου και μένει μέχρι και σήμερα. Η εταιρία έχει εξελιχθεί σαν μία από τις πλέον καταξιωμένες και τεχνικά καταρτιμένες εταιρίες στον χώρο των κατασκευών, 

Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία αναριθμεί μία πληθώρα έργων στον δημόσιο και ευρύτερο ιδιωτικό τομέα.

Σχολεία, Βιολογικοί σταθμοί επεξεργασίας λυμάτων,  κτιριακές εγκαταστάσεις τμημάτων στρατού, φράγματα μικρής κλίμακας, αποκαταστάσιες μαρίνων κλπ είναι μερικά από τα έργα μας στον δημόσιο τομέα.

Ξενοδοχεία, πολυκατοικίες, εξοχικές κατοικίες, πολυτελείς κατοικίες, βιομηχανικά κτήρια, φωτοβολταϊκά πάρκα, οικιακές φωτοβολταϊκές μονάδες, περιφράξεις χώρων υχηλού βαθμού ασφάλειας (Περιφράξεις τύπου ΝΑΤΟ), ανακαινίσεις κατοικιών κλπ κοσμούν τον ιδιωτικό τομέα. 

Σημαντική θέση στις δραστηριότητες της εταιρίας κατέχει το Real Estate – πώληση πολυτελών κατοικιών, διαμερισμάτων, στεγασμένων θέσεων parking κλπ. Η δραστηριότητα και εμπειρία μας στο χώρο του Real Estate είναι από το 1998 μέχρι και σήμερα!

Γιατί εμάς;

τεχνογνωσία 100
εμπειρία 100
καταξιωμένοι 100
τεχνικά καταρτιμένοι 100